De computer moet op dieet

      Geen reacties op De computer moet op dieet

Op maandag 16 januari verscheen mijn artikel ‘De computer moet op dieet‘ in het Nederlands Dagblad. Sinds kort schrijf ik geen korte nieuwsberichten meer voor de krant, maar duik ik dieper in een onderwerp om naast nieuws ook duiding te geven. Inmiddels zijn er al een aantal artikelen in productie. Welke? Dat blijft nog even onder de pet. Het ND heeft een betaalmuur (ik zeg niet ‘helaas’, want ze moeten hun journalisten ergens van betalen!) maar wie een account aanmaakt kan een aantal artikelen gratis lezen!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.